EN|RU|UK
 Київські новини, Суспільство
  14242  30

 Майже третина ресторанів Києва тимчасово закрилася після перевірки Держпродспоживслужби

суши

У Києві 30% закладів громадського харчування тимчасово припинили свою роботу після перевірок Головного управління Держпродспоживслужби.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Основною метою було дослідити санітарний стан приміщення, чи підтримується в чистоті, робочому стані поверхня обладнання, що контактує із харчовими продуктами, чи утримується в непошкодженому стані, легко чиститься, дезінфікується,чи зроблена з гладких, нержавіючих, нетоксичних, придатних до миття матеріалів. Також моніторили наявність медичних книжок у персоналу закладу", - наголошується в повідомленні.

За рекомендаціями фахівців відомства 30% закладів громадського харчування тимчасово припинили свою діяльність для проведення санітарних заходів і усунення недоліків.


Станом на 1 липня 2017 року кількість захворювань на гостру кишкову інфекцію становить 34 випадки. За даними лабораторних досліджень, можливим етіологічним фактором є збудник сальмонельозу.

Нагадаємо, після вживання суші в столичному ресторані "Суші ленд Євразія" сталося масове отруєння.


Источник: https://ua.censor.net.ua/n446193
VEhrNGRrdzVReXN3V1V4U1owNUhSREJhVkZGMlpFTTVNRms1T0RCWlJGRjBaRWRDTUZsTVVYWjBSMEV3VEVSUmRtUkROR1pPUTFVd1RGaFNaMDVETWpCWlNGRjJPVU1yTUV4aVVYVk9RM2t3V1VoU1ozUkRkekJNTTFGMFRrTjNNRmxFVW1kdWVsRnRkRU0wTUZwbVVYTm5QVDA9
Коментувати
Сортувати:
у вигляді дерева
за датою
за ім’ям користувача
за рейтингом
 
 
 
 
 
 вгору