EN|RU|UK
 Події
  3575  62

 Держпродспоживслужба про масове отруєння суші в столиці: Вину повністю покладено на суб'єкт господарювання

суши

У масовому отруєнні людей, які їли суші в Києві, винен персонал ресторану "Євразія".

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це заявив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан в ефірі 112 Україна.

"Встановлено фактори порушення санітарно-гігієнічного режиму на суб'єктах господарювання, що підтверджено лабораторними дослідженнями довкілля. Бактерію групи кишкової палички виявлено на кухні", - сказав він.

"По-друге, встановлено носій сальмонельозу серед кухарів. Ідентичний сальмонельоз встановлено у хворих - групи Д", - інформує чиновник.


"Сьогодні ще триває лабораторне дослідження продуктів харчування. Остаточні висновки будуть у середу", - заявив Рубан.

"Що стосується провини і покарання, то, дійсно, провину повністю покладено на установу суб'єкта господарювання. На сьогодні справу передано в суд", - наголосив він.

За його словами, Держпродспоживслужба закликає осіб, які отруїлися в цьому ресторанному господарстві, звернутися до суду. "Ми будемо супроводжувати цих осіб задля відшкодування матеріальної та моральної шкоди", - пояснив Рубан.


Як повідомляли, кількість людей, які отруїлися суші в ресторанах "Євразія" в Києві, зросла до 38.
Коментувати
Сортувати:
у вигляді дерева
за датою
за ім’ям користувача
за рейтингом
 
 
 
 
 
 вгору