EN|RU|UK
 Суспільство, Фоторепортаж
  11096  228

 В Україні почали діяти європейські вимоги до якості шоколаду, - представництво ЄС. ІНФОГРАФІКА

Шоколад - це харчовий продукт, отриманий з какао-продуктів і цукру, що містить не менше 35% загальної кількості какао-продуктів.

Про це йдеться в повідомленні представництва Євросоюзу в Україні, передає Цензор.НЕТ.

"З 1 січня 2018 року в Україні починають діяти європейські вимоги до продуктів з какао та шоколаду. На відміну від вимог національного стандарту України (ДСТУ), який є добровільним, європейські вимоги є обов’язковими для виконання", - сказано в повідомленні.

"Шоколадом" може називатися тільки той продукт, який містить не менше 35% какао-продуктів, у  молочному шоколаді повинно бути не менше 25% какао-продуктів і не менше 14% молочних продуктів, в білому - не менше 20% какао-масла і не менше 14% молочних продуктів. У шоколадній цукерці з начинкою - не менше 25% шоколаду. Згідно з європейськими вимогами, какао може називатися продукт, в якому масова частка какао-масла складає не менше 20%. Крім того, забороняється додавання в ці продукти ароматизаторів, що імітують смак шоколаду", - роз'яснили в представництві ЄС.

Источник: https://ua.censor.net.ua/p3042842
Коментувати
Сортувати:
у вигляді дерева
за датою
за ім’ям користувача
за рейтингом
Сторінка 3 з 3
<<<1 2 3
Сторінка 3 з 3
<<<1 2 3
 
 
 
 
 
 вгору